Notaris woning

image00002

Informatie notaris woning
Heeft u altijd al in een sfeervol vakantiepark willen wonen waar u kunt genieten van de rust en natuur? Investeer dan in één of meerdere van de prachtige exclusieve woningen van het christelijke vakantiepark Hoge Hexel te Wierden. De woningen zijn prima voor gebruik als tweede huis of als belegging met een uitstekend rendement.

Prachtige natuurlijke omgeving
Dankzij de toplocatie omringd door natuur zijn de woningen ideaal geschikt voor natuurliefhebbers. De luxe vrijstaande woningen zijn gebouwd met hoogwaardige materialen en de kavels hebben een oppervlakte van maar liefst 400-500 m 2 . Genoeg plek om in de lente en zomer in de tuin te kunnen
genieten van het weer.

Ruim woonoppervlakte
De woningen hebben een woonoppervlakte van 300m 3 , waardoor de huizen perfect zijn voor grotere gezinnen van 6 tot 10 personen. Op de begane grond vindt u een ruime, lichte woonkamer met keuken, een hal en een slaapkamer voor twee personen inclusief toilet en douche. Op de bovenverdieping bevinden zich 2, 3 of 4 slaapkamers geschikt voor 2 of meer personen. Ook hier is een toilet en douche aanwezig, inclusief een mooie overloop met kast.

Video notaris woning

foto’s notaris woning